INFOBIRO: Publikacije
PBZ: 6,50 posto akcijska fiksna kamatna stopa na stambene kredite

SEEbiz,

ZAGREB - Od ponedjeljka, 8.ožujka PBZ je u svoju ponudu uvrstio novu generaciju stambenih kredita uz posebno povoljne uvjete za mlade (do 40 godina) uz akcijsku fiksnu kamatnu stopu od 6,50% godišnje, za prvu godinu otplate za kredite ugovorene do 1. lipnja 2010. Kamatna stopa za preostali rok otplate za mlade iznosi 6,60% godišnje, promjenjivo (EKS 6,84%).

PBZ: 6,50 posto akcijska fiksna kamatna stopa na stambene kredite

Autori: SEEbiz redakcija

Za redovne klijente, takoder su u ponudi novi povoljniji uvjeti uz akcijsku kamatnu stopu 6,50% godišnje, fiksno, za prvu godinu otplate kredita. Kamatna stopa za preostali rok otplate iznosi 6,85%, godišnje, promjenjivo (EKS* 7,08%). Modeli kredita ukljucuju kombinaciju razlicitih instrumenata osiguranja i mogucnost placanje tih instrumenata osiguranja iz kredita. Tako se primjerice, u PBZ-u (ZSE:PBZ-R-A) može realizirati stambeni kredit u iznosu do 250.000 eura, do 95% procijenjene vrijednosti .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.