INFOBIRO: Publikacije
Sanjin Škrtić novi izvršni direktor prodaje i marketinga Optima Telekoma

SEEbiz,

ZAGREB - Od pocetka ožujka 2010. godine Sanjin Škrtic novi je izvršni direktor prodaje i marketinga Optima Telekoma. Sanjin Škrtic je prije imenovanja vršio funkciju Voditelja prodaje za poslovne korisnike te Direktora prodaje za regiju Zapad, a dio je uspješnog Optiminog tima od veljace 2006. godine.

Sanjin Škrtić novi izvršni direktor prodaje i marketinga Optima Telekoma

Autori: SEEbiz redakcija

Škrtic je diplomirao na Tehnickom fakultetu Sveucilišta u Rijeci, a poslovna znanja usavršavao je na brojnim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pored tehnickih znanja koja je stekao tijekom 15 godišnjeg rada u IT industriji i to veci dio u internacionalnom okruženju, isticu se njegova znanja stecena iz podrucja upravljanja i vodenja. Prije dolaska u Optima Telekom radio je u renomiranim tvrtkama iz podrucja telekomunikacija i informaticke industije (Eurocomputer Systems, Amdo Soft Systems) na .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.