INFOBIRO: Publikacije
Lada u Formuli 1 - kao sponzor Renaulta!

SEEbiz,

MOSKVA - Sponzorstvo nije tako iznenadujuce, jer Renaultove ambicije na ruskom tržištu su sve vece, a takoder su sve cvršce njegove veze s ruskim kapitalom. Poznato je da je Renault-Nissan vec 25- postotni vlasnik AvtoVaza, a u kokpite bolida R30 uz Roberta Kubicu uskace i ruski pilot Vitalij Petrov.

Lada u Formuli 1 - kao sponzor Renaulta!

Autori: SEEbiz redakcija

Prošlog ponedjeljka u Moskvi, Carlos Ghosn uprilicio je sastanak s Vladimirom Putinom, na kojem je glavna zvijezda, naravno, bio Vitalij Petrov. Ghosn je otvoreno priznao da je Petrovljeva nacionalnost imala presudan utjecaj pri njegovu izboru za vozaca njihovog tima za Formulu 1. Ovo sponzorstvo je ocito dio cijene koju za to treba platiti, a Putin je dao naslutiti da bi Rusi mogli i znacajnije sponzorirati Renaultov tim. Ladin logo bit ce istaknut s lijeve strane nosa Renaulta R30F1, a takoder .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.