INFOBIRO: Publikacije
Roderick Moore: Neutemeljene tvrdnje Nacionala i Medojevića

SEEbiz,

PODGORICA - Komentarišuci nedavne tvrdnje zagrebackog Nacionala da je organizovani kriminal na Balkanu postao prijetnja americkim nacionalnim interesima, a da je jedan od izvora tih prijetnji u Crnoj Gori, americki ambasador u Crnoj Gori, Roderick Moore je kazao da se taj list pozvao na saslušanje Dennisa Bolera pred Senatom.

Roderick Moore: Neutemeljene tvrdnje Nacionala i Medojevića

Autori: SEEbiz redakcija

„Gospodin Boler tokom tog svjedocenja, prema našim saznanjima, nije spomenuo Crnu Goru.“ Moore je, u intervjuu za TV Vijesti komentarisao i izjavu predsjednika PzP Nebojše Medojevica o povezanosti Šariceve grupe sa gerilsko-teroristickom organizacija FARK iz Kolumbije koju obavještajni krugovi smatraju prijetnjom po nacionalnu bezbjednost SAD: „Koliko mi je poznato, nema dokaza da je sa Šaricem i njegovom grupom saradivala gerilsko-teroristicka organizacija FARK iz Kolumbije .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.