INFOBIRO: Publikacije
HUP: Dogovor sa seljacima protivan pravilima tržišnog natjecanja!

SEEbiz,

ZAGREB - Temeljem sinocnjeg sporazuma izmedu Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i dijela poljoprivrednih udruga, o nacinu isplate poticaja za proljetnu sjetvu 2009./2010., Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) izrazila je svoje protivljenje odredbi postignutog sporazuma "koja narušava ustavom i zakonima zajamcenu jednakost tržišnih uvjeta poslovanja".

HUP: Dogovor sa seljacima protivan pravilima tržišnog natjecanja!

Autori: SEEbiz redakcija

"Ne ulazeci u politicke motive i okolnosti ovakve odluke na koju je pristala Vlada RH, Hrvatska udruga poslodavaca upozorava da je ovaj presedan neodrživ sa stanovišta zaštite tržišnog natjecanja." Kako navode iz HUP-a, ovim su ultimativnim dogovorom dijela poljoprivrednih proizvodaca u nepovoljan položaj dovedena poljoprivredna gospodarstva veca od 300 ha. "Ne ulazeci u politicke motive i okolnosti ovakve odluke na koju je pristala Vlada RH, Hrvatska udruga poslodavaca upozorava da je ovaj pres .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.