INFOBIRO: Publikacije
Orbico preuzima logističko-distribucijske poslove Badela 1862

SEEbiz,

ZAGREB - U petak je izmedu Badela 1862 i poljoprivredne zadruge i vinarije Dingac, Potomje sklopljen ugovor kojim su dogovoreni modeli nastavka dugorocne poslovne suradnje i tijekom 2010. U ime Badela 1862 ugovor je potpisala predsjednica Uprave Badela 1862, Zvjezdana Blažic, a u ime poljoprivredne zadruge i vinarije Dingac Anto Martinovic, direktor poljoprivredne zadruge i vinarije Dingac.

Orbico preuzima logističko-distribucijske poslove Badela 1862

Autori: SEEbiz redakcija

Badel 1862 prenijet ce na Orbico obavljanje dijela logistickih usluga, skladišno-transportnog poslovanja te dio distribucije svojih proizvoda u segmentu tradicionalne trgovine u RH. Na tržištima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Albanije, Bugarske i Moldavije Orbico preuzima logisticko-distribucijske poslove Badela 1862. Kako javljaju iz Badela 1862., ugovorom se ureduju medusobni odnosi od zajednickog interesa za obje strane koji se temelje na Ugovoru o dugorocnoj poslovnoj suradn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.