INFOBIRO: Publikacije
D&B: Pitanje je kako će Hrvatska financirati deficit

SEEbiz,

ZAGREB - U publikaciji International Risk and Payment Review za tekuci mjesec, najveca bonitetna kuca na svijetu Dun & Bradstreet (D&B) dodjeljuje Hrvatskoj i dalje rejting DB3d, što je svrstava u zemlje s blagim rizikom poslovanja, priopcila je tvrtka Bonline koja je ekskluzivni zastupnik D&B-a za podrucje RH i BIH.

D&B: Pitanje je kako će Hrvatska financirati deficit

Autori: SEEbiz redakcija

Prema podacima D&B-a, 23,5 posto placanja hrvatskih poduzeca stranim poduzecima kasnilo je više od 30 dana od ugovorenih rokova, 65 posto placanja izvršeno je u dogovorenom roku, dok je 8,9 posto placeno sa 60 ili više dana zakašnjenja od ugovorenog roka. Više od 120 dana kasni pak 2,2 posto placanja. D&B i dalje stranim investitorima preporuca da poslovanje sa hrvatskim poduzecima osiguraju akreditivom. Zbog kreditne krize i smanjenja profitabilnosti poduzeca, placanje stranim partnerima i dalj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.