INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Opća rasprodaja IGH, navala na HT!

SEEbiz,

ZAGREB - Crobex od samog optimisticnog otvaranja 2010. kad je vrijednost rasla pet dana zaredom, nikako da ostvari pozitivnu seriju dulju od tri dana. Nakon jucerašnjeg povoljnog rezultata, danas je ponovno spušten 0,61 posto, na 2.126,05 bodova, uz blizu 25 milijuna kuna redovnog prometa dionicama, što odgovara prosjeku za veljacu.

Zagrebačka burza: Opća rasprodaja IGH, navala na HT!

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Atlantska plovidba gubi poziciju na ljestvici najlikvidnijih, no, zato je na drugom mjestu ponovno IGH, uz 3,3 milijuna kuna prometa, što nikako ne može biti dobra vijest. Tvrtka doživljava pljusku za pljuskom, pa nije cudno da je dionica danas popnovno bila meta opce rasprodaje: zakljucna cijena srušena je cak 6,59 posto. Nasuprot procjenama nekih analiticara da je gubitak posla u Crnoj Gori vec uracunat u cijenu IGH, statistika govori da je do jucer dionica od pocetka godine izgubila samo 4,7 .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.