INFOBIRO: Publikacije
HPB: Gadža, Beidenegl i Galić pušteni na slobodu

SEEbiz,

ZAGREB - Iz pritvora u Remetincu, gdje su bili od kraja prosinca, puštena su trojica poduzetnika uhicena u aferi Bankomat - Svetimir Gadža, Oliver Beidenegl i Ivan Galic, osumnjiceni da su nezakonito, odnosno mimo procedure, dobivali višemilijunske kredite od Hrvatske poštanske banke. Gadžu, Beidenegla i Galica iz pritvora je pustio Krešimir Devcic, sudac istrage koji na zagrebackom Županijskom sudu vodi ovaj slucaj.

HPB: Gadža, Beidenegl i Galić pušteni na slobodu

Autori: SEEbiz redakcija

- Ukidanje pritvora za osumnjicenu trojicu zatražio je Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) nakon što su u istrazi ispitani svi svjedoci na koje su osumnjicenici ranije mogli utjecati, izjavio je Devcic Hini. Dodao je da su iz zatvora u Remetincu Gadža, Beidenegl i Galic izašli jucer u poslijepodnevnim satima. Od poduzetnika koje se tereti da su celnike HPB-a (ZSE:HPB-R-A) poticali na zlouporabe položaja i ovlasti, da bi im bez pokrica i osiguranja isplatili milijun .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.