INFOBIRO: Publikacije
Kolinda Grabar-Kitarović pozvana na razgovor u Zagreb

SEEbiz,

ZAGREB - Zbog utvrdene zloporabe korištenja službenog vozila veleposlanstva RH u Washingtonu, veleposlanica Kolinda Grabar-Kitarovic biti ce pozvana na razgovor u Zagreb radi daljnjih objašnjenja. Naloženo joj je takoder vracanje automobila u Veleposlanstvo i njegovo korištenje u skladu s aktima Ministarstva, te nadoknada neopravdanih troškova - javljeno je iz MVPEI-a.

Kolinda Grabar-Kitarović pozvana na razgovor u Zagreb

Autori: SEEbiz redakcija

Naime, veleposlanica Kolinda Grabar-Kitarovic, uz službeni automobil hrvatskog Veleposlanstva marke Cadillac DTS s vozacem na raspolaganju 24 sata na dan, za sebe i svoju obitelj, koristila je i drugi službeni automobil Toyotu Siennu. Utvrdeno je kako je u razdoblju od 22. srpnja 2008. godine do 4. ožujka 2010. godine prijedeno 47.778 kilometara, za što nije vodena evidencija korištenja propisana aktima MVPEI-a, navodi se u obrazloženju MVPEI-a. U priopcenju se dodaje kako bi prihvacanje takve p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.