INFOBIRO: Publikacije
Udruga Telekom traži lakše raskidanje pretplatničkog ugovora

SEEbiz,

ZAGREB - Udruga za promicanje prava korisnika elektronickih komunikacijskih usluga "Telekom" poslala je Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture zahtjev za izmjenu odredbi Zakona o elektronickim komunikacijama i drugih propisa koji telekomunikacijskim operatorima omogucuju izrazito nesrazmjerno i nepošteno ugovaranje odredbi o raskidu pretplatnickog odnosa.

Udruga Telekom traži lakše raskidanje pretplatničkog ugovora

Autori: SEEbiz redakcija

"Cesti su slucajevi u kojima operatori smanje cijenu pojedinog mobilnog telefona za nekoliko stotina kuna u zamjenu za produljenje ugovora na dvije godine, a kada korisnik želi raskinuti ugovor dužan je operatoru platiti više tisuca kuna naknada do kraja ugovorenog razdoblja." Kako isticu u svom priopcenju, gotovo svi operatori prilikom produljenja postojecih ili sklapanja novih ugovora nude korisnicima odredene pogodnosti poput, primjerice, umanjene cijene mobilnog telefona, umanjenja odredenih .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.