INFOBIRO: Publikacije
TetraPak: Neto prihodi od prodaje porasli na 8,95 milijardi eura

SEEbiz,

Tetra Pak, je u 2009. ostvario neto prihod od prodaje u iznosu od 8,95 milijardi eura, što je porast od 1,2 posto u usporedbi s 2008. Grupacija koja se bavi rješenjima za pakiranje hrane ostvarila je 8 milijardi eura neto prihoda od prodaje u 2009., što je porast od 1,8 posto u usporedbi s 2008., dok je neto prodaja Grupacije rješenja za obradu hrane, tj. Processing, pala za 3,8 posto u istom periodu, tj. na 917 milijuna eura.

TetraPak: Neto prihodi od prodaje porasli na 8,95 milijardi eura

Autori: SEEbiz redakcija

„Iako smo ohrabreni snažnim rastom u posljednjem kvartalu, ocekujemo da ce 2010. biti još jedna godina puna izazova, uz nastavak nesigurnosti vezane uz brzinu gospodarskog oporavka." Kako navode iz kompanije, dvoznamenkasti rast u Južnoj i Jugoistocnoj Aziji, Bliskom Istoku i subsaharskoj Africi potaknuo je rast prodaje rješenja za pakiranje, dok su Istocna Europa i Središnja Azija bile najviše pogodene recesijom, ostvarivši pad od 12,2 posto neto prihoda od prodaje pakiranja u usporedbi s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.