INFOBIRO: Publikacije
Ivan Miklenić: Nedopustivo da Rohatinski prijeti ostavkom

SEEbiz,

ZAGREB - U najnovijem komentaru Ivana Miklenica, urednika Glasa Koncila, na meti njegove kritike našlo se ponašanje guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog, nakon što su u saborskoj raspravi o “polugodišnjem izvješcu Hrvatske narodne banke za prvo polugodište 2009. godine”, održanoj 24. veljace, bile izrecene i neke kriticke opaske na djelovanje HNB-a.

Ivan Miklenić: Nedopustivo da Rohatinski prijeti ostavkom

Autori: SEEbiz redakcija

Naime, Goran Maric, predsjednik Odbora za financije i državni proracun, kazuje Miklenic, upozorio je na to da se HNB precesto ponaša kao promatrac, te je upitao zašto na deviznim pricuvama, primjerice, Slovenija ostvaruje dvostruko veci prihod od HNB-a, piše Slobodna Dalmacija. - Nacelno govoreci, šef jedne institucije, ocito povrijeden kritikom, zatražio je ‘zaštitu’ ili, moglo bi se reci, zaprijetio je ‘da nece trpjeti napade’, te se sastao s predsjednicom Vlade ili pre .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.