INFOBIRO: Publikacije
I riječi liječe: Pomozite ženama oboljelima od raka!

SEEbiz,

ZAGREB - U prostorima Udruge „SVE za NJU!“ predstavljena je humanitarna akcija "I rijeci lijece" kojoj je cilj poduprijeti rad Centra za psihološku pomoc ženama oboljelima od raka. Glavnu podršku akciji daje Zagrebacka banka putem donacije godine u visini od 300.000 kuna što ce se iskoristiti za opremanje i pocetak rada Centra koji se planira u svibnju ove godine.

I riječi liječe: Pomozite ženama oboljelima od raka!

Autori: SEEbiz redakcija

Hrvatski Telekom dodijelio je Udruzi broj 060 9008 za prikupljanje novcanih sredstva. Pozivanjem toga broja, po cijeni poziva od 5 kuna (plus PDV), gradani ce moci izravno doprinijeti cilju akcije, a prikupljena sredstva Hrvatski Telekom ce u cijelosti proslijediti organizatoru. Predsjednica Udruge „SVE za NJU!“ Vesna Andrijevic Matovac naglasila je da su želja i plan da Centar bude specijaliziran za davanje informacijske, psihološke i logisticke pomoci ženama oboljelima od raka, kao .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.