INFOBIRO: Publikacije
Liga prvaka: Arsenal na Barcelonu, Bayern na Manchester

SEEbiz,

ŽENEVA - Lyon - Bordeaux, Bayern - Manchester, Arsenal - Barcelona i Inter - CSKA parovi su cetvrtfinala Lige prvaka u sezoni 2009/2010. Odluceno je tako nakon što su generalni tajnik Uefe Gianni Infantino i "ambasador" madridskog finala Emilio Butragueno zamiješali i izvukli kuglice u švicarskom sjedištu Uefe.

Liga prvaka: Arsenal na Barcelonu, Bayern na Manchester

Autori: SEEbiz redakcija

Prve utakmice cetvrtfinala LP igraju se 30. i 31. ožujka, a uzvrati su vec sljedeceg tjedna, 6. i 7. travnja. Po prvi puta nakon 11 godina u cetvrtfinalu cemo gledati osam klubova iz cak šest zemalja, što možemo "zahvaliti" velikoj premierligaškoj cetvroki, koja je ove sezone dala samo dva sudionika cetvrtzavršnice. Lyon i Bordeaux u cetvrtfinale Lige prvaka unijet ce strasti iz Championnata, Bayern i Manchester odigrat ce reprizu finala s Camp Noua iz 1999. godine, kao što ce Arsenal i Barca ev .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.