INFOBIRO: Publikacije
Boris Tadić doputovao u Hrvatsku

SEEbiz,

OPATIJA - Kao što smo jutros najavili, avion predsjednika Srbije sletio je na aerodrom na otoku Krku, a docekao ga je njegov hrvatski kolega. Josipovic i Tadic subrodom "Cista Velika" zajedno otplovili do Opatije koja je izabrana kao mjesto neformalnog susreta. Sastanak je poceo oko 13 sati, uz prisustvo i predstavnika dviju vlada.

Boris Tadić doputovao u Hrvatsku

Autori: SEEbiz redakcija

Pitanje Kosova vjerojatno nece biti na dnevnom redu jer su stavovi dvije države dobro poznati. Tema razgovora, kako je najavljeno, bit ce unapredenje srpsko-hrvatskih odnosa i rješavanje otvorenih pitanja izmedu dvije zemlje, medu kojima su problemi granice, položaj manjina, sudbine zarobljenih i nestalih, kao i izbjeglica. Pozivajuci se na hrvatske izvore, mediji navode da pitanje Kosova vjerojatno nece biti na dnevnom redu jer su stavovi dvije države dobro poznati. Ovo je prvi susret Tadica s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.