INFOBIRO: Publikacije
Castello Festigia podruma Agrolaguna osvojio srebrnu medalju u Madridu

SEEbiz,

7. Medunarodno ocjenjivanje vina Bacchus 2010. održano je u Španjolskoj u Madridu u od 18. do 21. ožujka u organizaciji U.E.C. (Spanish Tasters Union) i pod pokroviteljstvom O.I.V. (The International Organisation of Vine and Wine), U.I.OE (the International Union of Oenologists) i VinoFed (federacija najvecih ocjenjivanja vina).

Castello Festigia podruma Agrolaguna osvojio srebrnu medalju u Madridu

Autori: SEEbiz redakcija

Na ovogodišnjem ocjenjivanju vina Bacchus u Madridu vino Castello Festigia Podruma Agrolaguna osvojilo je srebrnu medalju. Ova srebrna medalja za Castello Festigia, još jedna je u nizu osvojenih svjetskih nagrada za vina Festigia Podruma Agrolagune. Dosada su vina Merlot Festigia i Cabernet Sauvignon Festigia Podruma Agrolaguna osvojila zlatnu medalju u Italiji 09. u Bergamu i broncanu medalju Decanter u Londonu 09. Festigia je brend ekskluzivnih vina u kojem se nalaze najbolja vina prema izboru .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.