INFOBIRO: Publikacije
Hospitalija trgovina: Obveznicama refinancirani komercijalni zapisi

SEEbiz,

ZAGREB - Hospitalija trgovina je 23. ožujka refinancirala dospjelu tranšu komercijalnih zapisa izdanih na datum 23. prosinca 2009. kroz izdanje sedmogodišnjih obveznica u iznosu od 7,715 milijuna eura, kao rezultat uspješnog dogovora sa investitorima o dugorocnom refinanciranju obveznice dospjele 5. listopada 2009., navodi se u današnjem priopcenju te tvrtke.

Hospitalija trgovina: Obveznicama refinancirani komercijalni zapisi

Autori: SEEbiz redakcija

Kako se istice, ovaj potez omogucava "nastavak uspješnog poslovanja tvrtke koja je u kriznoj 2009. godini ostvarila najbolju profitabilnost u svojoj povijesti". Hospitalija trgovina je 2009. godinu preliminarno završila s 91 milijunom kuna prihoda i 13,6 milijuna kuna operativne dobiti što predstavlja maržu operativne dobiti (EBITDA) u iznosu od 15 posto. Obveznica koja je dospjela aranžirana je 2006. godine od strane Zagrebacke banke (ZSE:ZABA-R-A) kako bi se Hospitaliji trgovini omogucila agre .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.