INFOBIRO: Publikacije
Američko sklonište Ive Pukanića: Stan od 100 kvadrata u Miami Beachu

SEEbiz,

ZAGREB - Kako smo jucer izvijestili, Ivo Pukanic samo tri mjeseca prije ubojstva kupio je nekretninu u SAD, što ide u prilog navodima svjedoka Ratka Kneževica da se vlasnik Nacionala namjeravao skloniti u Ameriku, jer se plašio za vlastiti život. Rijec je o stanu od 102 kvadrata u Miami Beachu, kojeg je Pukanic platio po cijeni od oko 5000 dolara po kvadratu.

Američko sklonište Ive Pukanića: Stan od 100 kvadrata u Miami Beachu

Autori: SEEbiz redakcija

Ako smo mi uspjeli doci do podataka o njegovoj novoj nekretnini, vjerojatno su to mogli i narucitelji ubojstva ili izvršitelji. No, za pretpostaviti je da bi egzekuciju na drugoj strani Atlantika bilo mnogo teže organizirati, bez obzira na to što mafije širom svijeta obicno dobro suraduju, a novac vrlo brzo otvara podzemne kanale. Je li takav stan doista mogao biti utocište pred ubojicama koji ne ocito žale sredstva kad žele nekog ukloniti? Ako smo mi uspjeli doci do podataka o njegovoj novoj ne .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.