INFOBIRO: Publikacije
Transadria: Članovi Uprave i NO-a u obvezi objavljivanja ponude

SEEbiz,

ZAGREB - Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga na Zagrebackoj je burzi objavila rješenje u kojem navodi da je 15. srpnja 2008. godine nastala obveza za objavljivanje ponude za preuzimanje Transadrije od strane osoba za koje je utvrdeno da djeluju zajednicki medusobno i sa ciljnim društvom.

Transadria: Članovi Uprave i NO-a u obvezi objavljivanja ponude

Autori: SEEbiz redakcija

Osobe za koje je nastala obveza objavljivanja ponude za Transadriju (ZSE:TNSA-R-A) su clanovi Uprave Transadrije Marijan Kljucaricek i Miran Kljucaricek, clanovi Nadzornog odbora Damir Racic, Vedran Petkovic, Dinko Kamenic i Ivica Paršic te clan Uprave tvrtke TIP d.o.o. Predrag Bulat. Hanfa istice da navedene osobe na dan 15. srpnja 2008. drže ukupno 7.221 dionicu što predstavlja 25,112 posto dionica s pravom glasa Transadrije, cime su prešle kontrolni prag. Clanovi Uprave i Nadzornog odbora Tra .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.