INFOBIRO: Publikacije
Vladari Hrvatske: Tko je IN, a tko OUT?

SEEbiz,

Još 1. srpnja 2008. odlucen je ishod predsjednickih izbora održanih u prosincu i sijecnju! To je dan kada je abdicirao gotovo nedodirljivi vladar Hrvatske - Ivo Sanader odlucio je otici, barem na prvi pogled svojom voljom, tek što je izvojevao drugi mandat i time zapanjio ne samo gradane Hrvatske, vec i Europu i svijet.

Vladari Hrvatske: Tko je IN, a tko OUT?

Autori: Ivan Hrstic Dražen Klarić u magazinu madeIN

Da su Ivo Sanader i Stipe Mesic u politicku mirovinu otišli nakon svojih prvih mandata, povijest bi ih zapamtila u mnogo boljem svjetlu. Svaka fotelja u Hrvatskoj ima svoj koruptivni faktor, pa tako i gradonacelnicka, premijerska ili predsjednicka, samo je pitanje na koji nacin ce je osoba koja u njoj sjediti iskoristiti. Netko je gladan financijske, netko politicke moci. Usluge se ne vracaju uvijek novcem, pa je politicku korupciju vrlo cesto nemoguce izmjeriti i dokazati, uostalom, dobar dio t .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.