INFOBIRO: Publikacije
Zašto je i Pavić nakon Pukanićevog ubojstva kupio stan u Americi?

SEEbiz,

KOMENTAR - Ako je suditi prema izboru njihove americke rezidencije, Ivo Pukanic volio je gledati CSI: Miami, dok je Ninoslava Pavica mnogo više impresionirao Boston Legal, što se nekako uklapa u popularnu predodžbu o karakterima dva suprotstavljena medijska tajkuna. Nažalost, motivi njihove kupnje mogli bi biti mnogo ozbiljniji od pomodne kupnje nekretnine s one strane Atlantika.

Zašto je i Pavić nakon Pukanićevog ubojstva kupio stan u Americi?

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu - www.facebook.com/ivan.hrstic

Je li to i Pavic sebi pripremio utocište? Znamo da je i Pavic zbog politickih obracuna bio u pritvoru, te da je njegov Mercedes ML letio u zrak, no od tih incidenata prošlo je poprilicno vremena i nema nikakvih indicija da bi se i najmocniji hrvatski medijski tajkun trebao necega stvarno bojati. Slijed dogadaja pokazuje nam da je Ivo Pukanic bio zabrinut za vlastiti život. Tu je bio neuspjeli atentat u kojeg, cini se, nitko nije do kraja povjerovao, sve do tragicnog ishoda. I policija mu je nako .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.