INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Akvizicije podižu IGH

SEEbiz,

ZAGREB - Uz niti 12 milijuna kuna redovnog prometa dionicama na Zagrebackoj burzi, Crobex je nakon dva pozitivna dana ponvno potonuo, za 0,26 posto. Od one serije kojom je otvorena 2010. godina, Crobex još nijednom nije uspio ostvariti pozitivnu seriju dulju od tri dana. Samo je jedna dionica ostvarila više od milijun kuna prometa, a jasno je i koja, no i ona je u minusu za 0,12 posto.

Zagrebačka burza: Akvizicije podižu IGH

Autori: Ivan Hrstic Ivan Hrstić ivan.hrstic@seebiz.eu

Geotehnika-Inženjering i Projektni biro Palmoticeva 45 najveca su preuzimanja IGH u posljednje dvije godine, što je tržište ocito procitalo kao novi dokaz da se ipak ne radi o tigru od papira. Uz manje od 900 tisuca kuna prometa, zakljucna vrijednost podignuta je 2,80 posto, na 2,570 kuna, cime se minus od pocetka godine smanjio na samo 1,7 posto, i cime su, barem kada govorimo o zakljucnoj cijeni, izbrisani tragovi gubitka posla u Crnoj Gori. INGRA je, naprimjer, uz današnji rast zakljucne cije .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.