INFOBIRO: Publikacije
Ministarstvo kulture: BBC laže, hrvatska delegacija znala da je Doha glavni grad Katara

SEEbiz,

ZAGREB - Ministarstvo kulture stalo je u obranu hrvatske delegacije koja je sudjelovala na 15. sastanku Konvencije o Medunarodnoj trgovini ugroženim vrstama divlje flore i faune (CITES) za koju je jucer BBC objavio kako su na testno pitanje, prije glasovanja, odgovorili da Doha nije glavni grad Katara.

Ministarstvo kulture: BBC laže, hrvatska delegacija znala da je Doha glavni grad Katara

Autori: SEEbiz redakcija

Konferencija se održavala u tome gradu, a BBC je jucer napisao da je pri isprobavanju ispravnosti elektronickog sustava glasovanja hrvatska delegacija, uz one Kameruna i Kine, krivo odgovorila na jednostavno pitanje "je li Doha glavni grad Katara". Po tome clanku Hrvatska i Kamerun su odgovorile da Doha nije glavni grad Katara, dok su Kinezi ostali suzdržani. "Iako se radilo samo o testnom glasovanju, delegacija Republike Hrvatske je na pitanje da li je Doha glavni grad Katara tocno odgovorila ' .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.