INFOBIRO: Publikacije
Svetozar Vujačić: Crnogorac izdao Karadžića za šest miliona dolara

SEEbiz,

BEOGRAD - Haškog optuženika Radovana Karadžica, koji se skrivao u Beogradu pod lažnim imenom dr.Dragan Dabic, izdao je jedan od njegovih najbližih saradnika. Radi se o covjeku iz Crne Gore koji je organima bezbjednosti te države za veliku novcanu nagradu ispricao gdje se Karadžic krije, piše srbijanski list Alo.

Svetozar Vujačić: Crnogorac izdao Karadžića za šest miliona dolara

Autori: SEEbiz redakcija

Ovo je otkrio Karadžicev advokat Svetozar Vujacic, a ovakvu verziju hapšenja priznao je i ministar unutrašnjih poslova u vladi Crne Gore Ivan Brajovic, navodi list. "Kao advokat Radovana Karadžica mogu da kažem da je covjek koji je znao gdje je on dao informaciju MUP-u Crne Gore. Neka mu služi na cast to što je uradio, a znamo da je to ucinio za velike pare. To je posljednji covek za koga smo mislili da ce da izda. Nadam se da ce ga Bog vrlo brzo kazniti zato što je to uradio", izjavio je Vujaci .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.