INFOBIRO: Publikacije
T-Mobile: Besplatne minute uz nove tarife

SEEbiz,

ZAGREB - Uz nove tarife Tarifa za sve 60, Tarifa za sve 160 te Tarifa za sve 200 korisnici od 1. travnja razgovaraju po cijeni od 0 kn unutar T-Mobile mreže nakon placene prve minute razgovora. Na ovaj nacin korisnici Tarife za sve 200 mogu razgovarati 300 minuta mjesecno unutar T-Mobile mreže, korisnici Tarife za sve 160 na raspolaganju imaju 200 minuta, dok je korisnicima Tarife za sve 60 na raspolaganju 100 minuta.

T-Mobile: Besplatne minute uz nove tarife

Autori: SEEbiz redakcija

Nakon iskorištenih besplatnih minuta ukljucenih u tarifni paket, pozivi prema brojevima unutar T-Mobile mreže naplacuju se prema cijenama tarifnog paketa. Tako primjerice korisnici Tarife za Sve 200 unutar T-Mobile mreže razgovaraju po cijeni od 0,29 kn/min. Cjelokupni iznos tarifnog paketa korisnici mogu iskoristiti na pozive, poruke, podatkovni promet, usluge prema nacionalnim i medunarodnim pozivima te u roamingu, a nepotrošeni iznos tarifnog paketa prenosi se u slijedeci mjesec. Korisnic .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.