INFOBIRO: Publikacije
Dragutin Lesar: Zabraniti poslovanje Daimlera u Hrvatskoj

SEEbiz,

ZAGREB - Hrvatski laburisti - stranka rada zatražila je danas od Vlade da, nakon saznanja o korupcijskoj aferi i na osnovu sudskog procesa u SAD-u protiv celnika njemackog automobilskog diva Daimler, odmah zabrani sve poslovne aktivnosti tvrtke Daimler AG i njezinih tvrtki-kceri u Hrvatskoj sve dok Državnom odvjetništvu ne daju potpune informacije kada, koga, kako i u kojem iznosu su podmicivali u Hrvatskoj.

Dragutin Lesar: Zabraniti poslovanje Daimlera u Hrvatskoj

Autori: SEEbiz redakcija

"Ako za takvu odluku u postojecim zakonima nema osnove, pozivamo Vladu da po hitnom postupku Saboru predloži izmjene potrebnih zakona, koji se u Saboru mogu raspraviti i usvojiti vec 14. travnja", istice u priopcenju predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar. "Smatramo da samo ovakvim radikalnim potezima možemo sprijeciti 'uvoz' korupcije koje uostalom i doma imamo previše i u kojoj se godišnje izgubi oko 5 milijardi kuna javnog novca", navodi Lesar. Automobilska tvrtka Daimler priznala je .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.