INFOBIRO: Publikacije
Trilj i Cetina - turistički raj za avanturiste

SEEbiz,

TRILJ - Mali obiteljski hoteli veliki su pokretac, ogromna snaga koja bi se mogla pokazati kljucnom u priželjkivanoj hrvatskoj turistickoj preobrazbi od masovne k elitnoj destinaciji. To je otprilike bila i ideja Šime Klaric, koji je pocetkom devedesetih odlucio izgraditi mali obiteljski hotel u srcu dalmatinske zagore, u Trilju. Odmah do hladne Cetine, na mjestu gdje je godinama stajao naširoko poznati restoran „Caporice“ obi

Trilj i Cetina - turistički raj za avanturiste

Autori: SEEbiz redakcija

Iza moderne arhitekture hotela Sv Mihovil stoji 80 godina duga obiteljska ugostiteljska tradicija. Vec punih 45 godine restoran Caporice nezaobilazna je adresa za sve one koji žele kušati autenticnu kuhinju dalmatinske zagore. Kategoriziran s 3 zvjezdice hotel je smješten u prekrasnom prirodnom ambijentu grada Trilja, na obali rijeke Cetine. Udaljen od Splita svega 30 km. Nalazi se 4 km od autoceste A1. Zagreb - Dubrovnik. Naravno, unatoc pomlatku koji je preuzeo direktorske i organizacijske fun .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.