INFOBIRO: Publikacije
Maistra predložila Općini Vrsar sklapanje partnerskog ugovora

SEEbiz,

ROVINJ - Radi daljnje poslovne održivosti tvrtke, stvaranja dugorocnih partnerskih odnosa s Opcinom Vrsar i razvoja turizma u Vrsaru, Maistra je predložila Opcini Vrsar sklapanje partnerskog ugovora. O pojedinostima tog prijedloga govorio je danas na konferenciji za novinare predsjednik Uprave Maistre, Kristian Šustar.

Maistra predložila Općini Vrsar sklapanje partnerskog ugovora

Autori: SEEbiz redakcija

Ukazujuci na nužnost suradnje javnog i privatnog sektora, Šustar je istaknuo kako „svaka investicija u turisticki sektor, a poglavito investicija vecih razmjera kakva se godinama odvija u Vrsaru, zahtijeva sigurnost dugorocnog poslovanja te potporu i partnerski odnos lokalne zajednice, to više što turizam, kao rijetko koja gospodarska grana, ima svoje multiplikativne ucinke. Koristi od Maistrinih ulaganja ima, naime, cijela destinacija“. Sklapanjem partnerskog ugovora, Maistra (ZSE:M .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.