INFOBIRO: Publikacije
CARNet tražio ''skidanje'' Registra branitelja, InvisiHosting odbio

SEEbiz,

ZAGREB - Otkad je u utorak na internetu objavljen registar branitelja, ogroman interes javnosti uzrokovao je otežan pristup stranici, a sada je posve nedostupna zbog prekoracenja prometa. Zanimljivo je da je vlasnik tvrtke InvisiHosting, na cijim je serverima smješten Registar, pokrenuo stranicu za donacije kako bi se Registar mogao i dalje prikazivati.

CARNet tražio ''skidanje'' Registra branitelja, InvisiHosting odbio

Autori: SEEbiz redakcija

Iako je registar branitelja od ogromnog interesa za hrvatsku javnost, razlozi nedostupnosti stranice su cisto tehnicki, odnosno financijski. Naime, hosting kompanija od koje je Nepoznat Netko zakupio prostor za objavu popisa branitelja na internetu takoder ima svoje limite, a internetski promet je jedna od najvažnijih stavki kod web hostinga. Ti limiti mogu biti tehnicki; primjerice, možda njihovi serveri više ne mogu podnijeti promet. No s obzirom da je vlasnik tvrtke InvisiHosting, na cijim se .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.