INFOBIRO: Publikacije
Kako do sredstava iz IPARD pretpristupnih programa?

SEEbiz,

KARLOVAC – U dvorani Obrtnicke komore Karlovca održana je prva u nizu radionica namijenjena proizvodacima mlijeka na temu IPARD pretpristupnog programa Europske unije. Edukativnu radionicu organizirala je Dukat mlijecna industrija za kooperante svojeg povezanog poduzeca KIM Mljekare Karlovac, dok predavanja na istu temu ocekuju i ostale kooperante u sustavu Dukata.

Kako do sredstava iz IPARD pretpristupnih programa?

Autori: SEEbiz redakcija

IPARD programom predvideno je sufinanciranje samoodrživih, profitabilnih projekata bespovratnim sredstvima u iznosu od 150 milijuna EUR od kojih se veci dio odnosi upravo na Mjeru 101, tocnije na mljekarski sektor. Svrha ovih radionica je informirati proizvodace mlijeka o IPARD pretpristupnim programima Europske unije i mogucnostima koje pretpristupni programi nude u dijelu primarne proizvodnje mlijeka, rekao je Antun Milic, direktor otkupa i razvoja primarne proizvodnje mlijeka Dukata. IPARD pr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.