INFOBIRO: Publikacije
H1: Prihod povećan 20%, gubitak smanjen 45%

SEEbiz,

ZAGREB - Domaci operater H1 TELEKOM d.d. je u 2009. godini ostvario prihode u iznosu od 115 milijuna kuna i zabilježio porast od 20 posto u usporedbi s rezultatom poslovanja u 2008. godini. Rezultati potvrduju nastavak uspješnog razvoja ekspertize i portfelja usluga kao i stabilnog rasta H1 TELEKOM- a, stoji u priopcenju kompanije.

H1: Prihod povećan 20%, gubitak smanjen 45%

Autori: SEEbiz redakcija

EBITDA za 2009. godinu višestruko je poboljšan te iznosi pet milijuna kuna što predstavlja EBITDA maržu od 4 posto. Ostvarena je bruto marža od 44 milijuna kuna, što je porast od 56 posto u odnosu na 2008. Gubitak je smanjen za 45 posto, s 22 na 12 milijuna kuna. Ostvaren je i planiran rast korisnicke baze te je broj korisnickih linija dosegao više od 120.000 korisnickih linija što je 20 posto više u odnosu na 2008. godinu. - Protekla godina nije bila laka ni za jedan gospodarski sektor, no tele .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.