INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Više od polovice prometa donio HT

SEEbiz,

ZAGREB - Buduci da danas nisu zabilježene transakcije dionicama Zagrebacke pivovare, redovni promet dionicama na Zagrebackoj burzi nije uspio prijeci 20 milijuna kuna. No, Crobex je ipak uspio zabilježiti rast za 0,20 posto, na 2.174,14 bodova. Samo dvije dionice kvalificirale su se u dnevni klub milijunaša.

Zagrebačka burza: Više od polovice prometa donio HT

Autori: SEEbiz redakcija

Dobitnik dana je Ðuro Ðakovic Holding, koji je podignut 9,79 posto, ali uz manje od cetvrt milijuna kuna prometa. Premijerka Jadranka Kosor je na konferenciji za novinare objavila da ce 23. travnja Ðuro Ðakovic s finskom Patrijom potpisati dodatak ugovora o izgradnji vozila za Hrvatsku vojsku te o zajednickom izlasku na treca tržišta. Dionica Hrvatskog Telekoma (ZSE:HT-R-A) tako je vratila svoje mjesto na vrhu ljestvice, s više od polovice ukupnog redovnog proemta dionicama na Zagrebackoj burzi. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.