INFOBIRO: Publikacije
Vinistra s ljubavlju: Pomoć obitelji preminulog istarskog vinara

SEEbiz,

POREC – U organizaciji Vinistre, udruge vinara i vinogradara Istre, te istarskih Rotary klubova, u sklopu izložbe Vinistra 2010. (od 29. travnja do 2. svibnja u Porecu) održat ce se humanitarna akcija Vinistra s ljubavlju. Rijec je o prvoj akciji takve vrste u sklopu Vinistre, a namjera je organizatora da postane tradicionalnim dijelom izložbe.

Vinistra s ljubavlju: Pomoć obitelji preminulog istarskog vinara

Autori: SEEbiz redakcija

Udruga Vinistra i istarski Rotary klubovi organiziraju prvu humanitarnu akciju Vinistra s ljubavljuPrikupljena sredstva bit ce donirana u humanitarne svrhe. Ovogodišnji prihod namijenjen je obitelji preminulog vinara Andija Šipetica Demiana. Organizatori su sredstva prikupljena akcijom namijenili u humanitarne svrhe. Prihod ovogodišnje akcije, pokrenute u obliku internetske aukcije u suradnji s web portalom aukcije.hr, namijenjen je obitelji tragicno preminuloga istarskog vinara Andija Šipetica .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.