INFOBIRO: Publikacije
Kako se ulizati premijerki: Sporna guza se izrezuje iz turističkog spota!?

SEEbiz,

ZAGREB - Iz televizijskog spota od 30 sekundi u sklopu kampanje Recept za savršeni odmor bit ce uklonjen kadar koji prikazuje žensko tijelo kako se sunca na plaži te ce se zamijeniti drugim kadrom, stoji u zajednickom priopcenju Hrvatske turisticke zajednice (HTZ) i marketinške agencije BBDO Zagreb, koja je kreirala spot.

Kako se ulizati premijerki: Sporna guza se izrezuje iz turističkog spota!?

Autori: SEEbiz redakcija

"Poštujuci dobronamjernu primjedbu predsjednice Vlade, gospode Jadranke Kosor, kao i mišljenja i primjedbe upucene od strane udruga koje se bore za prava žena i ravnopravnost spolova, a koje podržavaju stavove predsjednice Vlade, ovim putem obavještavamo javnost da namjera autora televizijskog spota Recept za savršen odmor niti u jednom trenutku nije bila na bilo koji nacin eksploatirati žensko tijelo i staviti ga u funkciju seksualnog objekta, ali prihvacamo njihovo mišljenje da marketinška str .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.