INFOBIRO: Publikacije
Karlovac: U tijeku pretres stana Enisa Felića zbog sumnje da je objavio registar branitelja

SEEbiz,

KARLOVAC - Kriminalisticka policija i istražitelji MORH-a u ovim trenucima u Karlovcu obavljaju pretres stana djelatnika MORH-a Enesa Felica kojega, neslužbeno doznajemo, sumnjice da je odigrao kljucnu ulogu u objavi registra hrvatskih branitelja. Policija je u Felicev stan upala u cik zore gdje traga za dokazima koji bi ga povezali s objavom registra.

Karlovac: U tijeku pretres stana Enisa Felića zbog sumnje da je objavio registar branitelja

Autori: SEEbiz redakcija

Pretres stana uslijedilo je nakon što je Felic pocetkom tjedna reporteru Jutarnjeg lista ispricao kako na poslu, u karlovackom Uredu za obranu, proživljava mobbing i diskriminiranje na nacionalnoj osnovi koje provodi državni tajnik Željko Goršic. Jutarnji list je u utorak MORH-u uputio upit u vezi slucaja Felic, a vec u srijedu u njegov su stan u Karlovcu upali su ljudi u crnim odijelima. Da apsurd bude veci, Enes Felic je, u utorak navecer našem reporteru javio da je na poslu doznao da mu se sp .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.