INFOBIRO: Publikacije
Mirovinski fondovi: U ožujku imovina OMF-ova porasla 2,88%

SEEbiz,

ZAGREB - U ožujku ove godine na racune obveznih mirovinskih fondova (OMF) uplaceni su neto mirovinski doprinosi u iznosu od 400,11 milijuna kuna. Krajem ožujka u OMF-ovima je bilo 1.531.954 osiguranika, a neto imovina pod upravljanjem obveznih mirovinskih fondova u ožujku je povecana za 2,88 posto odnosno za 877,19 milijuna kuna, na 31,34 milijarde kuna.

Mirovinski fondovi: U ožujku imovina OMF-ova porasla 2,88%

Autori: SEEbiz redakcija

Nakon što su neto uplaceni doprinosi u sijecnju dosegli najnižu razinu od ožujka 2007. godine, u veljaci i ožujku uplaceni doprinosi su porasli. U ožujku su cak premašili 400 tisuca kuna, što se lani desilo samo u srpnju, kada se isplacivao regres za godišnji odmor, i prosincu, kada su isplacivane božicnice. Može se pretpostaviti da je vecim doprinosima u ožujku pridonijela isplata uskrsnica. Clanstvo u OMF-ovima prestalo je u ožujku za 1.108 clanova. Lani je u sijecnju iz fondova izašlo 116 cla .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.