INFOBIRO: Publikacije
Predsjedništvo HDZ-a: Josipović relativizirao Miloševićevu krivnju

SEEbiz,

ZAGREB - Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice najoštrije odbacuje dio govora predsjednika Ive Josipovica u Parlamentarnoj skupštini BiH u kojem se tvrdi da je Republika Hrvatska svojom politikom u devedesetim godinama doprinijela politici koja je „požnjela rat, smrt i sakacenje stotina tisuca, milijuna raseljenih, uništena gospodarstva, uništene obitelji", piše u priopcenju.

Predsjedništvo HDZ-a: Josipović relativizirao Miloševićevu krivnju

Autori: SEEbiz redakcija

Takoder najoštrije odbacuje svaki pokušaj relativizacije krivnje Miloševiceva režima, prešucivanje njegove genocidne politike te izjednacavanja žrtve i agresora pod izlikom da su zlocini pocinjeni na svim stranama. Kako isticu u priopcenju, Predsjedništvo HDZ-a žali što je u govoru predsjednika Ive Josipovica izostala jasna osuda Miloševiceve agresije te je prešucen doprinos RH opstanku Bosne i Hercegovine, od zbrinjavanja stotina tisuca izbjeglica iz BiH do spašavanja Bihaca od novog genocida p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.