INFOBIRO: Publikacije
Vulkanska prašina ujutro na sjeveru zemlje, poslijepodne u Dalmaciji

SEEbiz,

ZAGREB – Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ) veceras su izvijestili da ce, prema najnovijim prognozama, dio oblaka s vulkanskom prašinom iz sjeverne, sjeverozapadne i srednje Europe, oko ponoci biti iznad Austrije i veceg dijela Madarske, a oko osam sati ujutro ce vrlo vjerojatno doci i do sjeverne granice Hrvatske.

Vulkanska prašina ujutro na sjeveru zemlje, poslijepodne u Dalmaciji

Autori: SEEbiz redakcija

»Tijekom subotnjeg prijepodneva oblaci ce nastaviti put juga i do oko 14 sati moguce je njihovo širenje sjevernim dijelovima Hrvatske, sve do sjevera Dalmacije« »Tijekom subotnjeg prijepodneva oblaci ce nastaviti put juga i do oko 14 sati moguce je njihovo širenje sjevernim dijelovima Hrvatske, sve do sjevera Dalmacije«, navode iz DHMZ. Napominju da i dalje nemaju spoznaja o koncentraciji cestica u tim oblacima ni pouzdanih informacija o mogucim posljedicama. Takoder nagl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.