INFOBIRO: Publikacije
Cromaris: Potpisan ugovor s norveškom AKVA Group vrijedan 6,8 milijuna eura

SEEbiz,

ZADAR – Cromaris, hrvatski lider u marikulturi, koji posluje u sastavu Adris grupe, potpisao je ugovor o nabavi opreme za uzgoj i preradu ribe s AKVA Group ASA iz Norveške, vodecim svjetskim proizvodacem tehnologije u akvakulturi. Realizacija ugovora, u iznosu od 6,8 milijuna eura, predvidena je do 2012. godine.

Cromaris: Potpisan ugovor s norveškom AKVA Group vrijedan 6,8 milijuna eura

Autori: SEEbiz redakcija

„Ovo je dosad najvece pojedinacno ulaganje u kapacitete i tehnologiju za uzgoj bijele ribe u Hrvatskoj, koje nam, prije svega, otvara mogucnost za svrstavanje medu najkonkurentnije proizvodace bijele ribe na Mediteranu. Potpisanim ugovorom Cromaris ce dobiti najmoderniju tehnologiju i tehnicku podršku za uzgoj ribe te ispuniti preduvjete za strateški definiran volumen proizvodnje uz visoku efikasnost“, izjavio je u povodu potpisivanja ugovora Krešimir Peroš, direktor proizvodnje Crom .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.