INFOBIRO: Publikacije
Hrvatske zračne luke izgubile 3,5 milijuna kuna

SEEbiz,

ZAGREB - Zracne luke Zagreb, Dubrovnik, Split, Zadar i Pula zbog djelomicnog ili potpunog prekida zracnog prometa proteklih dana, uzrokovanog vulkanskom prašinom, do sada su pretrpjele gubitak od 3 milijuna 500 tisuca kuna, a 30 tisuca putnika nije moglo stici do svojih odredišta, javlja u srijedu HTV.

Hrvatske zračne luke izgubile 3,5 milijuna kuna

Autori: SEEbiz redakcija

Izravna šteta za Croatia Airlines (ZSE:CRAL-R-A) do sada iznosi 2 milijuna 500 tisuca eura. Izneseno je to u utorak na telefonskoj konferenciji Udruženja zracnog prometa Hrvatske gospodarske komore, na kojoj je receno da bi za taj ekonomski segment trebalo proglasiti stanje prirodne nepogode cime se stvara pravni okvir za financijsku sanaciju štete. Bez toga je upitan opstanak zracnog prometa, porucuju iz Udruženja zracnog prometa HGK. Savez medunarodnih zracnih prijevoznika objavio je da avioko .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.