INFOBIRO: Publikacije
Pet željeznica iz ex-SFRJ sklopilo sporazum o zajedničkom nastupu

SEEbiz,

OPATIJA - Kao što je bilo dogovoreno 30. i 31. ožujka u Portorožu na konferenciji predstavnika HŽ-Carga, Slovenskih željeznica, Željeznica Republike Srpske, Željeznica FBiH i Željeznica Srbije, danas je u Opatiji potpisan Sporazum o zajednickoj suradnji i nastupu na transportnom tržištu, priopceno je iz HŽ-a.

Pet željeznica iz ex-SFRJ sklopilo sporazum o zajedničkom nastupu

Autori: SEEbiz redakcija

Sporazum su potpisali direktori organizacija teretnoga prometa iz pet željeznica. Za HŽ-Cargo sporazum je potpisao Zlatko Rogožar, direktor HŽ-Carga, za Slovenske željeznice Robert Vuga, direktor PE Tovorni promet, za Željeznice Federacije BiH Narcis Džumhur, predsjednik uprave-generalni direktor, za Željeznice Republike Srpske Dušan Spremo, izvršni direktor poslova operacija i za Željeznice Srbije Dragan Grujic, direktor Direkcije za prijevoz. Svi potpisnici izrazili su zadovoljstvo potpisanim .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.