INFOBIRO: Publikacije
Ranko Mimović: Podravka će biti srpska!

SEEbiz,

BEOGRAD / ZAGREB - Kurir u današnjem izdanju donosi razgovor s poduzetnikom Rankom Mimovicem, predsjednikom FIA grupacije, koja je kupila 10,6 posto dionica Podravke. Pozornost posebno privlaci oprema teksta kojeg je Kurir naslovio "Podravka ce biti srpska!" - za ilustraciju je iskorišten poznati logo Vegete, ali kuharu su umjesto prepoznatljive bijele kape na glavu nabili šajkacu s prepoznatljivom kokardom.

Ranko Mimović: Podravka će biti srpska!

Autori: SEEbiz redakcija

Mimovic je, naime, za Kurir izjavio da nece stati na 10,6 posto dionica Podravke koliko sada posjeduje vec planira daljnja ulaganja. "Planiramo povecati naš udio u Podravki i tako postati vecinski vlasnici. Ovom prilikom želim obavijestiti i hrvatsku javnost da je cijela transakcija obavljena i da ne vjeruju svojim medijima koji pišu kako ne postoji šansa da njihov brend pripadne Srbima", rekao je Mimovic. Novinarima srpskog tabloida Mimovic se takoder potužio da je u Hrvatskoj izložen medijskom .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.