INFOBIRO: Publikacije
Vodeće revizorske kuće u akciji uređenja Ade Huje

SEEbiz,

BEOGRAD – Mladi istraživaci Srbije, zaposleni u revizorskim kucama KPMG, Deloitte, PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young i predstavnici Opštine Palilula, organizovali su u petak zajednicku volontersku akciju ozelenjavanja Ade Huje. Više od 100 zaposlenih i 15 mladih istraživaca je na površini od 35 ari, zasadilo 320 sadnica puzavica i 20 stabala javora.

Vodeće revizorske kuće u akciji uređenja Ade Huje

Autori: SEEbiz redakcija

„Verujemo da Ada Huja može biti jedno od najatraktivnijih izletišta u prestonici. Projekat ozelenjavanja smo osmislili u želji da podržimo napore grada i opštine da urede ovaj prostor, koji se nalazi na samo nekoliko kilometara od centra grada. Današnjom akcijom je nastavljeno njeno uredivanje i nadamo se da ce ova nesvakidašnja zajednicka akcija zaposlenih u revizorskim kucama KPMG, Deloitte, PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young motivisati i druge društveno odgovorne kompanije da se svo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.