INFOBIRO: Publikacije
Soumitra Dutta: Vrijeme je za preuzimanje rizika

SEEbiz,

ROVINJ – Soumitra Dutta, ugledni profesor poslovanja i tehnologije na INSEAD-u, jednoj od najboljih poslovnih škola u svijetu, predavac na Gospodarskom forumu u Davosu i koautor hvaljene knjige "Throwing Sheep in the Boardroom", održao je svoje središnje predavanje na WinDays Business konferenciji u Rovinju koju zajednicki organiziraju Jutarnji i Microsoft Hrvatska.

Soumitra Dutta: Vrijeme je za preuzimanje rizika

Autori: SEEbiz redakcija

"Sada nije vrijeme za stagnaciju i tapkanje u mjestu. Sada nije vrijeme za strah. Sada je vrijeme za preuzimanje rizika i poduzimanje odvažnih pothvata ukoliko želite stvoriti tržišnu prednost" Fokus Duttina predavanja "Imamo li izbora? Inovativnost – kljucni preduvjet rasta" je na nacinu kako se gospodarstva mogu transformirati u sustave koji su zasnovani na znanju i koje naprijed tjeraju upravo inovativnost i nova kreativnost, glavna misao cijele WinDays konferencije. Na iznimno posjecen .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.