INFOBIRO: Publikacije
Vukovarski branitelji: Milinoviću, odlazi!

SEEbiz,

ZAGREB - Predsjednik Udruge zagrebackih branitelja Vukovara (UZBV) Damir Jašarevic pozvao je danas ministra zdravstva i socijalne skrbi Darka Milinovica da ode s dužnosti zbog najavljenih mjera i redukcije dopunskoga zdravstvenog osiguranja najnižim i najugroženijim kategorijama društva kojima pripadaju nezaposleni, ratni vojni invalidi, umirovljenici i poljodjelci.

Vukovarski branitelji: Milinoviću, odlazi!

Autori: SEEbiz redakcija

Na konferenciji za novinare održanoj ispred Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Jašarevic je procitao otvoreno pismo ministru Milinovicu u kojem ga poziva da ode s dužnosti jer "61 posto stradalnika Domovinskog rata namjerava kazniti zbog toga što su oni osobno ili clanovi njihovih obitelji sudjelovali u Domovinskom ratu i tom prilikom izgubili zdravlje i živote". Jedan od razloga zbog kojeg od ministra traži ostavku jest taj što "67 posto nezaposlenih gubi pravo na naknadu dopunskog zdravs .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.