INFOBIRO: Publikacije
JANAF: Lanjska dobit u ostale rezerve i prenesenu dobit

SEEbiz,

ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Jadranskog naftovoda (Janaf) odlucili su da ce polovicu ostvarene dobiti u 2009., nakon umanjenja za zakonske pricuve, rasporediti u ostale rezerve društva, dok ce Glavnoj skupštini predložiti da se preostala polovica te dobiti zadrži kao prenesena dobit zbog pojacane investicijske aktivnosti kompanije, stoji u današnjoj obavijesti Janafa na Zagrebackoj burzi.

JANAF: Lanjska dobit u ostale rezerve i prenesenu dobit

Autori: SEEbiz redakcija

Obavijesti je prethodila jucerašnja sjednica Nadzornog odbora Janafa (ZSE:JNAF-R-A), koji je prihvatio revidirana financijska izvješca za 2009. te izvješce Uprave o stanju društva. Prema ranije objavljenim podacima (1. veljace ove godine) Janaf je prošle godine ostvario neto dobit od 119 milijuna kuna, što je 2,2 puta više nego 2008. Ukupni prihodi u 2009. iznosili su 464,9 milijuna kuna, što je 25,2 posto više nego u 2008. i 139,3 milijuna kuna ili 42,8 posto više od planiranih prihoda. Istodob .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.