INFOBIRO: Publikacije
Erste banka ponudila stambene kredite za strane državljane

SEEbiz,

ZAGREB – Erste&Steiermärkische Bank d.d. u svoju je ponudu uvela stambene kredite za strane državljane. Krediti su namijenjeni za kupnju stambenog prostora u Hrvatskoj, a odobravaju se u iznosu od 20 do 250 tisuca eura, u kunskoj protuvrijednosti, uz valutnu klauzulu u eurima. Rok povrata je do 20 godina, a naknada za obradu kredita iznosi jedan posto odobrenog iznosa za kupnju, jednokratno.

Erste banka ponudila stambene kredite za strane državljane

Autori: SEEbiz redakcija

U ponudi se nalaze dvije osnovne vrste stambenih kredita za strane državljane ovisno o tipu kamatne stope. Efektivna kamatna stopa izracunata je uz kamatnu stopu 6,5%, odnosno 7%, iznos kredita 100.000 eura, rok otplate 240 mjeseci, naknada 1%, uz 10% depozita, te kamatu na nenamjenski depozit 4,4%. Ukoliko je ucešce u cijeni nekretnine 30% ili više, nije potreban garantni polog. Efektivna kamatna stopa izracunata je uz 6M EURIBOR prema izraženoj vrijednosti na dan 30.12.2009. (0,99), uz spread .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.