INFOBIRO: Publikacije
MojPosao: 53% Hrvata bi zbog krize radila bilo što

SEEbiz,

ZAGREB - Posao u struci spada u ''standardne'' želje vecine nezaposlenih, no rezultati ankete koju je proveo portal MojPosao pokazali su kako u posljednje vrijeme struka postaje manje važna, pa je tako 53% ispitanika ustvrdilo da se u trenutnoj situaciji prilikom traženju posla ne obaziru na svoju struku, vec traže bilo kakav posao.

MojPosao: 53% Hrvata bi zbog krize radila bilo što

Autori: SEEbiz redakcija

Iako se razlozi ispitanika razlikuju, vecina ih navodi kako im je trenutno najvažnije pronaci bilo kakav posao i osigurati osnovna sredstva za život. Ovi ispitanici navode i kako je u trenutnoj situaciji svojevrsni 'luksuz' orijentirati se samo na svoju struku, narocito ako su vec duže vrijeme bez posla ili ako su ostali bez posla u poznijim godinama, navodi portal. S druge strane, struka ne ogranicava ni mlade ispitanike koji uglavnom navode kako vecina poslodavaca traži radno iskustvo koje oni .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.