INFOBIRO: Publikacije
Mustafa Mujezinović: Prepreke će biti prevaziđene

SEEbiz,

SARAJEVO - Predsjednik Vlade Federacije BiH Mustafa Mujezinovic istakao je u prvomajskoj cestitki, upucenoj gradanima FBiH, da je uvjeren da ce, uprkos teškocama, biti prevazidene prepreke i da Vlada preduzima sve što je u njenoj moci da pokrene velike projekte kako bi bile stvorene mogucnosti za dalji ekonomski napredak.

Mustafa Mujezinović: Prepreke će biti prevaziđene

Autori: SEEbiz redakcija

U cestitki gradanima FBiH povodom 1. maja - Medunarodnog praznika rada, Mujezinovic je izrazio nadu da ce buducnost svima donijeti prosperitet. Mujezinovic je naveo da Vlada FBiH preduzima sve što je u njenoj moci da pokrene velike projekte, prije svega u energetskom sektoru i u oblasti saobracaja, cime bi bile ne samo stvorene mogucnosti za dalji ekonomski napredak, vec i za otvaranje novih radnih mjesta. - Uprkos teškocama kroz koje prolazimo, uvjeren sam da cemo prebroditi prepreke. To cemo p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.